Nieuws

Geen VIRO Criterium Cup Twente in 2020

19 maart 2020

De VIRO Criterium Cup Twente van 2020 zit erop voor hij überhaupt begonnen was. Nadat we er eerder al melding van maakten dat Dwas duur Riessen werd afgelast, zijn uiteindelijk ook alle andere koersen die voor 1 september op de planning stonden van de kalender gehaald. Alleen de Ronde van Goor, die op 5 september gepland staat, is vooralsnog niet afgelast. Een klassement kan echter niet uit slechts één wedstrijd bestaan.

Er wordt dit jaar helaas dus geen VIRO Criterium Cup Twente verreden. Volgend jaar zijn we echter terug! Alle wedstrijdorganisaties die hun criterium niet door konden laten gaan, kijken alweer vooruit. Zij zijn vol frisse moed van plan om in 2021 hun wedstrijd opnieuw te organiseren. Dat juichen we natuurlijk van harte toe en we wensen hen veel succes toe.

Goor
De organisatie van de Ronde van Goor onderzoekt momenteel dus nog of zij hun wedstrijd wel door kunnen laten gaan. Als dat zo is, zullen zij na 1 september één van de eerste wielerevenementen van het land zijn die weer worden verreden. Daar wensen wij hen natuurlijk ook veel succes bij en we hopen dat veel wielerliefhebbers hen een warm hart toedragen.